Sportske aktivnosti članova Udruženja Oaza

Partnerska organizacija Udruženje Oaza pridržavajući se preporučenih mjera za sprečavanje širenja COVID-19, organizuju redovne treninge za svoje članove.

Slika. Partnerska organizacija Udruženje Oaza pridržavajući se preporučenih mjera za sprečavanje širenja COVID-19, organizuju redovne treninge za svoje članove. Na slici su članovi Udruženja Oaza tokom treninga fudbala, održanog 10. avgusta u dvorani Ramiz Salčin.

U dvorani Ramiz Salčin 10. avgusta 2020. godine održan je trening fudbala, koji zajedno sa treninzima iz drugih sportova predstavlja veliko zadovoljsto za članove, koji su navikli na sportske aktivnosti i međusobna druženja.

Partnerska organizacija Udruženje Oaza treninge za svoje članove realizuju u okviru projekta "Moje pravo na sport" koji finansira MyRight u okviru programa u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o aktivnostima Udruženja Oaza možete naći na njihovoj web stranici na slijedećem linku: https://udruzenjeoaza.ba/Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World