Radionice kuhanja i samozastupanja za članove Ružičnjaka

Partnerska organizacija Udruženje mladih Ružičnjaka „Los Rosalesa" redovno realizuje radionice samozastupanja i kuhanja za svoje članove.

Članice koje su svoje vještine dosada itekako usavršile kroz radionicu kuhanja Arma, Elvedina i Aldijana, čiju hranu su imali priliku da isprobaju i posjetioci restorana "Lonato", 09. oktobra prezentirale su svoje vještine članovima i članicama Udruženja Ružičnjak, koji su uživali u prezentaciji i kušanju hrane.

Istog dana u bašti restorana "Lonato" realizovana je i radionica samozastupanja za članove Udruženja.

Radionice samozastupanja i kuhanja Udruženje mladih Ružičnjaka „Los Rosalesa" realizuje kroz projekat pod nazivom ''Vjerujte mi, ja sam kuham – spreman/na sam za samostalan život'', finansiranom od stranMyRight.

Slika. Članice koje su svoje vještine dosada itekako usavršile kroz radionicu kuhanja Arma, Elvedina i Aldijana 09. oktobra prezentirale su svoje vještine članovima i članicama Udruženja Ružičnjak, koji su uživali u prezentaciji i kušanju hrane.   Slika. U bašti Restorana Lonato 09. oktobra održana je radionica samozastupanja za članove Ružičnjaka

Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World