Radionica za mlade osobe sa invaliditetom u organizaciji Koalicije Tuzlanskog kantona

Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Tuzlanskog kantona je 19. juna 2019. godine u hotelu "Zlača" u Banovićima organizovala radionicu za mlade osobe sa invaliditetom o prepoznavanju vlastitog identiteta.

Slika. Na slici su prikazane mlade osobe sa invaliditetom tokom radionice o prepoznavanja vlastitig identiteta koju je organizovala Koalcija OOSI TK, 19. JUNA 2019. u Hotela Zlača u Banovićima.

Radionici je prisustvovalo 19 mladih osoba sa invaliditetom, a facilitator na radionici je bio Dalibor Lukić iz Udruženja građana oboljelih od mišićne distrofije Tuzlanskog kantona, dugogodišnji aktivista u radu sa mladima.

Učesnici radionice su kroz zajednički rad spoznali šta je to lični identitet i koji su elementi koji utiču na njegovo kreiranje.

Slika 2. Na slici su prikazane mlade osobe sa invaliditetom tokom rada u grupama na radionici o prepoznavanja vlastitig identiteta koju je organizovala Koalcija OOSI TK, 19. JUNA 2019. u okruženju Hotela Zlača u Banovićima.

Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Tuzlanskog kantona radionicu je organizovala u sklopu MyRight programa zajedničkih aktivnosti 2018.-2021.

 

Više slika na našoj facebook stranici MyRight-BiH na sljedećem linku: https://www.facebook.com/myrightbih/

 Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World