II radionica o prepoznavanju vlastitog identiteta za mlade OSI održana u Tuzli

Koalicija organizacija osoba s invaliditetom Tuzlanskog kantona, 26. avgusta 2020. godine je organizovala drugu radionicu o prepoznavanju vlastitog identiteta za mlade osobe s invaliditetom.

Slika 1. Koalicija organizacija osoba s invaliditetom Tuzlanskog kantona, 26. avgusta 2020. godine je organizovala drugu radionicu o prepoznavanju vlastitog identiteta za mlade osobe s invaliditetom

Radionica je realizovana u prostorijama vodeće organizacije Koalicije, Informativnom centru za osobe s invaliditetom „Lotos" Tuzla, uz poštivanje mjera zaštite od koronavirusa.

Učešće na radionici uzelo je 17 mladih osoba s invaliditetom, a vodile su ju takođe mlade osobe s invaliditetom, članice Aktiva mladih Koalicije OOSI TK, Adna Memić i Nejra Imamović.

Radionica je realizovana u okviru MyRight programa zajedničkih aktivnosti.

Više slika na našoj facebook stranici MyRight-BiH.

Informacije o aktivnostima koje realizuje Koalicija organizacija osoba s invaliditetom Tuzlanskog kantona možete naći na facebook stranici vodeće organizacije IC Lotos na slijedećem linku: https://www.facebook.com/iclotos/Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World