#ZeroCall19 za nominaciju inovativnih praksi i politika

Tim Zero Project poziva vodeće stručnjake i organizacije da nominuju inovativne prakse i politike u vezi sa ovogodišnjom temom: Samostalno življenje i političko učešće.

Slika. Tim Zero Project poziva vodeće stručnjake i organizacije da nominuju inovativne prakse i politike u vezi sa ovogodišnjom temom: Samostalno življenje i političko učešće"Inovativne prakse i inovativne politike 2019" će biti izabrane od strane Zero projekt mreže stručnjaka u višestepnom procesu, te će biti prikazane u Izvještaju Zero projekta za 2019. godinu, a predstavnici izabranih inovativnih praksi i politika će biti pozvani da sami predstave svoje projekte na konferenciji Zero projekta, koja će se održati u februaru 2019. godine u Beču.

Svako može nominovatii bilo koji projekat, i samonominacije su takođe prihvaćene!

Podnošenje nominacije je jednostavno korištenjem online nominacijske platforme, a rok za nominovanje je 10. juni 2018. godine.

Za više informacija posjetite http://zeroproject.org/

Ili kontaktirajte ured Zero projekta na: office@zeroproject.org #ZeroCall19
Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World