Udruženje Oaza organizovalo državno prvenstvo SIOBiH u alpskom skijanju

Partnerska organizacija Udruženje Oaza u saradnji sa Specijalnom olimpijadom Bosne i Hercegovine 26. marta 2022. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnici organizovala je državno prvenstvo SIOBiH u alpskom skijanju „Bjelašnica 2021/2022", u disciplini veleslalom.

Partnerska organizacija Udruženja Oaza u saradnji sa Specijalnon olimpijadom Bosne i Hercegovine 26. marta 2022. godine, na olimpijskoj planini Bjelašnici organizovala je državno prvenstvo SIOBiH u alpskom skijanju


Pored prelijepog druženja i atmosfere koja je vlada tokom takmičenja, skijašice i skijaši su postigli izvanredne rezultate.

Udruženje Oaza se zahvalilo svima koji su doprinijeli organizaciji i uspješnoj realizaciji ovog takmičenja odnosno svim takičarima/kama, roditeljima, menadžmentu i uposlenicima ZOI 84, SIOBiH, te MyRight-u na dugogodišnjoj podršci u realizaciji sportskih aktivnosti za članice i članove, te razvijanju organizacijskih kapaciteta Udruženja Oaza.

Više informacija o rezultatima takmičenja i više slika možete naći na facebook stranici Udruženja Oaza na sljedećem linku: 

https://www.facebook.com/udruzenjeoaza.3/posts/2986058378372935Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World