Sastanak Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom KOLOSI Bijeljina

Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Grada Bijeljina KOLOSI 21. avgusta 2018. godine je održala vanredni sastanak u prostorijama Regionalnog udruženja amputiraca Bijeljina.

Slika 1. Sastanak Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom KOLOSI Bijeljina, 21. avgust 2018.

Na sastanku su predstavnici članica koalicije razgovarali o pozivu za podnošenje zahtjeva za donacijom i finansijskom podrškom rada koalicija u sklopu MyRight Programa zajedničkih aktivnosti za 2018. godinu.

Slika 2. Predstavnici koalicije KOLOSI ispred Osnovnog suda u Bijeljini prisustvovali puštanju u rad elektronske pristupne rampe, 21. avgust 2018.

Prije održavanja sastanka predstavnici koalicije ispred Osnovnog suda u Bijeljini su prisustvovali puštanju u rad elektronske pristupne rampe (mobilnog lifta) koji će koristiti osobe sa invaliditetom. Ova aktivnost je realizovana u sklopu kampanje #PonosniNaSebei ulične akcije koalicije „Dolazim lično", gdje je traženo od predstavnika ove institucije da omogući nesmetan pristup njihovim uslugama svim teško pokretnim osobama sa invaliditetom. Rampa je postavljena od strane VSTV Bosne i Hercegovine uz podršku UNDP.Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World