Sastanak Aktiva mladih osoba sa invaliditetom u Doboju

Aktiva mladih osoba sa invaliditetom Koaliacije organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj 17. juna 2019. godine održao je sastanak u prostorijama vodeće organizacije Koalicije.

Slika. Aktiva mladih osoba sa invaliditetom Koaliacije organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj 17. juna 2019. godine održao je sastanak u prostorijama vodeće organizacije Koalicije

Tokom ovog sastanka proširen je sastav Aktiva za još dva nova člana koji će učestvovati u realizaciji predstojećih aktivnosti.

Na sastanku je razmatran draft plana rada Aktiva koji sadrži set aktivnosti predloženih na inicijalnom sastanku održanom u decembru 2018. godine. Učesnicima su predstavljene predstojeće aktivnosti te su imenovani predstavnici koji će učestvovati na radionici koju organizuje MyRight.

Takođe, dogovoreni su detalji vezani za održavanje radionica predviđenih planom zajedničkih aktivnosti na nivou Koalicije.

Aktiv mladih osoba sa invaliditetom Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom regije Dobosastanak je održao u sklopu MyRight programa zajedničkih aktivnosti 2018.-2021.

Više slika na našoj facebook stranici MyRight-BiH na sljedećem linku: https://www.facebook.com/myrightbih/Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World