Mladi iz KOO KS u posjeti Koaliciji OOSI HNK i njenom Vijeću mladih

Slika je nastala tokom sastanka predtavnika dvije koalicije u Udruženju mladih Ružičnjak MostaruKoordinacioni odbor mladih osoba s invaliditetom Kantona Sarajevo zajedno sa drugim predstavnicima Koordinacionog odbora udruženja osoba s invaliditetom Kantona Sarajevo 26. i 27. oktobra 2021. godine realizovali su studijsu posjeti Koalicije organizacija osoba s invaliditetom HNK/Ž "Zajedno smo jači” i njenom Aktivu/Vijeću mladih osoba s invaliditetom.

Grupna slika predstavnica i predtavnika KOO KS i Koalicije OOSI HNK/Ž u Udruženju Ružičnjak u MostaruU okviru studijske posjete realizovanim sastancima je prisustvovao veliki broj mladih osoba s invaliditetom iz ove dvije koalicije. Ovaj susret mladih je dobra prilika da se razmijene iskustva o realizovanim aktivnostima, pozitivnim rezultatima, kao i budućim planovima i zajedničkoj saradnji.

Studijska posjeta je realizovana u sklopu MyRight programa zajedničkih aktivnosti.Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World