Aktiv mladih Koalicije OOSI regije Doboj razvija saradnju sa drugim organizacijama

Članovi Aktiva mladih osoba sa invaliditetom Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj uzeli su učešće u jednodnevnom druženju i sportskom takmičenju osoba sa invaliditetom u šahu i gađanju iz vazdušne puške, koje je organizovala članica Koalicije, Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Doboj Jug 29. avgusta 2020. godine u Matuzićima.

Članovi Aktiva mladih osoba sa invaliditetom Koalicije organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj uzeli su učešće u jednodnevnom druženju i sportskom takmičenju osoba sa invaliditetom u šahu i gađanju iz vazdušne puške, koje je organizovala članica Koalicije, Udruženje paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Doboj-Jug 29. avgusta 2020. godine u Matuzićima.

Sportsko takmičenje je relizovano uz poštovanje svih mjera i preporuka u cilju sprečavanja širenja virusa COVID 19, a bilo je i odlična prilika za sastanak sa drugim udruženjima i institucijama koje se bave pitanjima mladih.

Učešće na ovom takmičenju i druženju pored predstavnika Aktiva mladih Koalicije OOSI regije Doboj, uzeli i članovi Udruženja paraplegičara iz Zenice, Lukavca, Zavidovića, Doboja, Teslića, Maglaja, Doboj Istoka, Udruženja amputiraca iz Doboja, predstavnici Centra za razvoj civilnog društva BiH iz Doboja i predstavnici NVO sa Opštine/Općine Doboj-Jug.

Ovo sportsko takmičenje je obogaćeno učešćem mladih osoba sa invaliditetom sa šire regije u cilju povezivanja i saradnje sa drugim mladim osobama sa invaliditetom iz drugih organizacija, u cilju razmijenjene mišljenja i iskustva, te je dogovorena saradnja u narednom periodu.

Učešće Aktiva mladih Koalicije OOSI regije Doboj na ovom sportskom takmičenju i njegovo povezivanje sa drugim mladim osobama s invaliditetom i organizacijama koje se bave pitanjima mladih realizovano u okviru MyRight programa zajedničkih aktivnosti.Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World